Articles

Først modtog danskerne “Operaen” af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond og nu er det Statsforvaltningens tur.

1 april historie om statsforvaltningen - 2015

Statsforvaltningen Hovedstaden, bliver nu begunstiget med et kunstværk af kunstneren Carl von Lichstilling

Direktør i Statsforvaltningen Helle Haxgart, udtaler, ” vi bliver beskyldt for at lave stribesvis af fejl, men det har ikke hold i virkeligheden”.

Helle Haxgart forsætter,” vi er selvfølgelige glade og stolte over at modtage denne fine gave, selvom det kommer meget bag på os, at netop vi modtager en sådan fin gave”.

Foreningen Far’s talsmand Jesper Lohse udtaler, “at gennem deres rådgivning, sociale medier og telefonsamtaler, – der er de årligt i kontakt med omkring 125.000 danskere, og mange af dem fortæller om en forkert behandling af deres sag”.

Endvidere oplyser Jesper Lohse, “at ligestilling kan opleves på mange måder i et samfund, og han oplever kunstværket, overdriver virkeligheden i Statsforvaltningen Hovedstaden”. ”Indrømmet”, som han siger, ”nogen af medarbejderne i Statsforvaltningen har vægtproblemer”, – men det er ikke dem alle som vejer som en fuldvoksen mand”. ”Men, det er måske også en misforståelse at tro, at ligestilling, indebærer at mænd og kvinder skal veje det samme”, – det er Jesper Lohses afsluttende kommentar.

Fra News and Reflections redaktion, skal vi ønske tillykke med den fine donation.

Med ønsker om en dejlig påskeferie til alle vores læsere.

Venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

NB.

  • Vi på redaktionen, er så glade for, at Statsforvaltningen har modtaget denne gave. Og hvis du som læser også er glad for at Statsforvaltningen modtager denne gave, så del din glæde med andre, ved at dele denne artikel med dine venner og andre, som du ved vil blive glad for at vide, at Statsforvaltningen har modtaget et fint og unikt kunstværk.