SÅDAN – så er det sagt – Om Børn og Stress – af Homeopat Christian Andersen

Homeopat Christian Andersen, har i næsten 50 år været praktiserende i sin egen klinik på Rathsacksvej 27  – beliggende på Frederiksberg.

Igennem de seneste 15-20 år, der har han oplevet, at flere og flere af sin patienter, har endog meget alvorlige følgevirkninger af stress.

Ikke med nok med at patienterne selv oplever konsekvenserne af stress,  – det gør deres børn også.

I sammenhæng med et interview af Christian Andersen, der udtrykte han sin klare holdning til Stress og Børn. Og det kan du se og høre i nedenstående video.

Skulle du ønske at komme i kontakt med Christian Andersen, så vil du via dette link kunne se hans kontaktoplysninger og behandlingsområder.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVMDCC.COM

NB:

  • MVmdcc.com påtager sig flere non profit aktiviteter for enkeltpersoner og organisationer. Vi vil rigtig gerne påtage os flere non profit aktiviteter, der styrker debatten omkring forhold, som skaber positiv udvikling for flest mulige mennesker i Danmark.
  • Hvis du som læser, værdsætter ovenstående artikel og videoindslag, så vil vi være rigtig glade for, om du donerede mellem 5 og 10 kr, for så har vi mulighed for at påtage os endnu flere non profit opgaver, – til gavn for mange mennesker i Danmark.

Du kan donere via MobilePay – 2078 7305.

På forhånd tak for din hjælp.