Artikler og videoindslag, der er på sproget Dansk.

SÅDAN – så er det sagt – Om hash og forholdet der ønskes til politiet – af Arkitekt og Billedkunstner Erik Sløjfebinder

Erik Louring er uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole fra 1967 til 1974 og har arbejdet med billedkunst siden 1971.

Da arkitektskolen oprettede en afdeling for visuel kommunikation blev hans interesse for fremstilling af såkaldte sløjfer i fast koncept vakt. Han fik derfor øgenavnet “Sløjfebinderen”. Og under navnet Erik Sløjfebinder medvirkede han i filmen “Belladonna”.

Siden 1970erne har han været tilknyttet Christiania og arbejdede i 10 år med Teatergruppen “Solvognen” – fra “Natohæren” til “Det hvide slot”.

Som kunstner har han beskæftiget sig med CadCam kunst og har gennem 40 år fremstillet abstrakte kunstværker ved brug af LEGO komponenter.

I sammenhæng med Christiania var på besøg på Charlottenborg Kunsthal, torsdag den 23. marts 2017, der havde vi et kort interview af Erik Sløjfebinder.

Et interview, hvor Erik Sløjfebinder delte flere usædvanlige oplysninger om hash,  samt forholdet, som han savnede at have til politiet.

Du kan se og høre interviewet i nedenstående videoproduktion, der er produceret under temaet “SÅDAN – så er det sagt”.

Måske er der andre mennesker, end Erik Sløjfebinder, som savner at have et venskabeligt forhold til politiet. Måske endda også flere mennesker, der i dag arbejder hos politiet.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVMDCC.COM

NB:

  • MVmdcc.com påtager sig flere non profit aktiviteter for enkeltpersoner og organisationer. Vi vil rigtig gerne påtage os flere non profit aktiviteter, der styrker debatten omkring forhold, som skaber positiv udvikling for flest mulige mennesker i Danmark.
  • Hvis du som læser, værdsætter ovenstående artikel og videoindslag, så vil vi være rigtig glade for, om du donerede mellem 5 og 10 kr, for så har vi mulighed for at påtage os endnu flere non profit opgaver, – til gavn for mange mennesker i Danmark.

Du kan donere via MobilePay – 2078 7305.

På forhånd tak for din hjælp.