Articles

SÅDAN – så er det sagt – Om hash og forholdet der ønskes til politiet – af Arkitekt og Billedkunstner Erik Sløjfebinder

Erik Louring er uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole fra 1967 til 1974 og har arbejdet med billedkunst siden 1971.

Da arkitektskolen oprettede en afdeling for visuel kommunikation blev hans interesse for fremstilling af såkaldte sløjfer i fast koncept vakt. Han fik derfor øgenavnet “Sløjfebinderen”. Og under navnet Erik Sløjfebinder medvirkede han i filmen “Belladonna”.

Siden 1970erne har han været tilknyttet Christiania og arbejdede i 10 år med Teatergruppen “Solvognen” – fra “Natohæren” til “Det hvide slot”.

Som kunstner har han beskæftiget sig med CadCam kunst og har gennem 40 år fremstillet abstrakte kunstværker ved brug af LEGO komponenter.

I sammenhæng med Christiania var på besøg på Charlottenborg Kunsthal, torsdag den 23. marts 2017, der havde vi et kort interview af Erik Sløjfebinder.

Et interview, hvor Erik Sløjfebinder delte flere usædvanlige oplysninger om hash,  samt forholdet, som han savnede at have til politiet.

Du kan se og høre interviewet i nedenstående videoproduktion, der er produceret under temaet “SÅDAN – så er det sagt”.

Måske er der andre mennesker, end Erik Sløjfebinder, som savner at have et venskabeligt forhold til politiet. Måske endda også flere mennesker, der i dag arbejder hos politiet.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com

……….

PS. MobilePay gerne én kaffe-donation til 2078 7305  hvis du har værdsat artiklen. Donerer du 25 kroner, så bliver det til en kop kaffe og lidt ekstra forkælelse, til de søde frivillige og professionelle fagfolk, der ofte hjælper os ulønnet.