Articles

Reportagefilmen “I have confidence in you”, søger efter DNA’et i møbelvirksomheden Egeværks ekstraordinære succes og internationale anerkendelse

Ovenstående billede viser møbelsnedker Lasse Kristensen, der er medindehaver af Egeværk, mens han er undervejs med at tilpasse deres helt nye designbord. Et designbord, der skal udstilles på internationale gallerier.

Reportagefilmen, “I have confidence in you”, søger efter DNA’et i møbelvirksomheden Egeværks ekstraordinære succes og overvældende internationale anerkendelse. Gældende fra både internationale kunstanmeldere og internationale møbelindkøbere.

“I have confidence in you” – viser et besøg på møbelvirksomheden Egeværk i Hundested, hvor MVmdcc.com følger en arbejdsdag for de to indehavere og møbelsnedkere Mette Bentzen og Lasse Kristensen, samt filmfotograf Ketil Teisen.

De er undervejs med at færdiggøre deres helt nye bords design. De er ligeledes undervejs med at producere en kunstfilm, der skal benyttes ved bordets præsentation på de bedste gallerier internationalt. Blandt andet gallerier i London og USA.

Undervejs i reportagefilmen, er der et længere interview med Mette Bentzen, Lasse Kristensen og filmfotograf Ketil Teisen, hvor det indfanges – hvilke faktorer, der er betingende for deres kommercielle succes og internationale anerkendelse.

Og her er så muligheden for at se reportagefilmen – “I have confidence in you”. God fornøjelse.

Hvis du som virksomhedsindehaver, ønske at drøfte hvorledes MVmdcc.com kan portrættere din virksomhed og dens styrker, så ring og aftal et uforpligtende møde.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com

NB. Hvis du som læser, vil se flere af Egeværks flotte produkter, så benyt dette link: Se Egeværks Produkter