Articles

SÅDAN – Så er det sagt. Vi har simpelthen skaffet retspræsident Søren Axelsen en jagthund, der …

… ja, – der ikke agerer efter hensigten, men som er meget kærlig. Og nu behøver den et nyt hjem!

Retspræsident Søren Venø Axelsen, er en mand, som vi ved man kan stole på. Der har været orden i sagerne, i Københavns Byret, siden Søren Axelsen blev retspræsident for Byretten.

Hr. Søren Venø Axelsen, har faktisk gjort det så godt, at selv Hendes Majestæt Dronning Margrethe den 2. – har bemærket hans usædvanlige kvalifikationer.

Derfor blev Retspræsident Søren Venø Axelsen udnævnt til kommandør af Dannebrogordenen, ved sin audiens hos Hendes Majestæt Dronning Margrethe den 2., mandag den 2. november 2015.

Af Dannebrogordenens statutter fra 1. december 1693 fremgår det, at ordenen er en udmærkelse til dem, “som ved Dyd, tro Tieniste og mandige Bedrifter havde giort sig frem for andre, på berømmelig vis”.

Få dage senere, der bliver vi – MVmdcc.com – kontaktet af Hr. Søren Axelsens sekretær,  der spørger – om vi kan hjælpe hende i en prekær sag. En sag om mandige bedrifter. For som hun siger, – “Retspræsident Søren Venø Axelsen, skal i fremtiden deltage i flere mandige bedrifter”. Vi spørger selvfølgelig ind til hvilke bedrifter, hun forventer, at Hr. Søren Axelsen skal udvise en særlig grad af mandighed.

“Royale Jagter” – dem skal Hr. Søren Axelsen deltage i fremover. Der bliver mange af dem, og han har kun en kat med navnet Karnov, – og det er jo ikke ligefrem en jagthund, og det behøver Hr. Søren Axelsen fremover”.

Samtalen udvikler sig positivt, og vi lover at fremskaffe en smuk jagthund, der er særlig egnet til at deltage ved royale jagter, på en måde, der vækker opmærksomhed og beundring.

Det er ikke nogen let opgave for os, fordi, en jagthund bliver kun en god jaghund, hvis ejer og hund benytter en del træningstid sammen, for at udvikle et tillidforhold, som led i at have et stærkt samarbejde.

Efter flere måneders søgen, der finde vi en Squat Sitter.

En hunderace, der er kendt for at være kærlig, rolig og intelligent, samt med et stort jagtinstinkt  og alligevel lydig.

Vi kontakter en hundekennel med denne hunderace, og de fortæller, at de netop har en sådan hund, der er klar til salg.  Og, vi modtager så viste billede, som vi sender videre til Hr. Søren Axelsens sekretær. Og ikke mange minutter efter, så får vi grønt lys til at købe og aflevere hunden i Københavns Byret,- til sekretæren.

En stor tak for vores vellykkede assistance, det modtager vi også.

Så har vi intet hørt fra sekretæren, igennem næsten 5 år, men så ringer sekretæren pludselig igen, og spørger om hunden også egner sig til vinterjagt på rådyr i Sverige. “Ja, naturligvis”, svarer vi, for det er trods alt en jagthund af racen Squat Sitter, kendt for sit unikke jagtinstinkt.

Og i sidste uge, der tager retspræsident Søren Axelsen og den fine hund, så op til Nordsverige, hvor en royal jagt skal gennemføres.

… I  landet Sverige, fordi coronavirussen ikke har fået regeringen til at lukke Sverige ned, før den årlige royale rådyrjagt er gennemført.

Få dage senere, så ringer sekretæren igen og spørger, om hun lige må sende os et billede fra weekendens rådyrjagt i Sverige , mens vi taler sammen i telefonen. Vi modtager så viste billede…

Og vi må indrømme, at hunde ser ud til at være meget loyal over for sin racebeskrivelse, for den er jo kærlig, endda meget kærlig og rolig

Men, nu vil Hr. Søren Axelsen ikke have hunden med på jagt længere. Og, som sekretæren sagde, “enten bliver den aflivet eller også skal den hentes i Københavns Byret”. “Og det skal allerede være i dag, inden kl. 16.00”

Vi har ikke plads eller mulighed for at have en hund på kontoret.

Skulle du som læser, ønske en kærlig hund, der elsker at være ude i den friske luft, – … hvorfor så ikke køre omkring Københavns Byret, – og spørg så efter retspræsident Søren Axelsens sekretær, – så kan du blive den nye ejer og hjem for en kærlig hund. Vi har betalt for hunden, så hunden er helt gratis at hente.

Med venlig hilsen

MVmdcc.com

Categories: Articles, Local Danish Updates

Tagged as: