Articles

Kære Statsminister Mette Frederiksen, vi vil gerne hjælpe dig med at hverve unge mennesker til forsvaret, baseret på et sandfærdigt grundlag!

… det syntes vi, at Danmark’s forældre og Statsminister Mette Frederiksen fortjener.

Kære Mette Frederiksen.

Du skriver i dag følgende, på din Facebook side, som supplement til ovenstående billede.
  • Vores frihed kan ikke tages for givet. Trygheden kan blive udfordret på et splitsekund.
  • Jeg er glad for og stolt af i dag, at se den indsats, vores soldater sammen med deres NATO-kollegaer yder. De er med til at sikre fred og tryghed – ikke bare i Baltikum. Men i hele Europa.
  • Vores fælles tilstedeværelse er et vigtigt signal. Først og fremmest til Rusland. Men selvfølgelig også til vores allierede. Om at Danmark, i en stadig mere uforudsigelig verden, står fast på det stærke samarbejde og sammenhold i NATO.
  • Derfor var det også en fornøjelse at have en nyhed med til de udsendte. Nemlig, at regeringen ønsker at genudsende bidraget til NATOs fremskudte tilstedeværelse frem mod 2024, så Danmark fortsat kan bidrage til NATO-missionen i Baltikum og værne om vores fælles sikkerhed.
  • Tusind tak for jeres store indsats.

Og efter disse heroiske linjer, så ser man så flere billeder, hvor jeg som redaktør, tænkte, – her gemmer sig en helt fantastisk mulighed.

…  ved du hvad Mette Frederiksen, da jeg genlæste ovenstående heroiske linjer, så tænkte jeg, – “det er simpelhen en fantastisk hvervekampagne, til morgendagens soldater i det danske forsvar, – så hvorfor ikke vise aspirerende soldater, og deres forældre, hvad de går glip af, hvis ikke de lader deres datter eller søn, blive en del af det danske forsvar”.

Så, – MVmdcc.com vil gerne hjælpe dig med at vise et sandfærdigt billede af de spændende oplevelser, som døtre og sønner, samt deres mødre og fædre har i vente, når de bliver en del af Forsvaret og måske sendes ud i NATO operationer.

Så, – her nogle billedeforslag, til en hvervekampagne, der viser et sandfærdigt billede af …

Kære Mette. Sådan ser en rigtig levende helt ud, der kæmper for demokrati, menneskerettigheder, ytringsfrihed og naturligvis – FRED.

Kære Mette Frederiksen, – sådan ser en Fars ansigt ud, når han lige har fundet sin datter død iblandt murbrokkerne, fra eget hjem, efter et granatangreb.

Og kære Mette Frederiksen, – sådan ser et barns ansigt ud, når et barn igennem en kortere periode, har oplevet krig og mangel på mad og drikke. Indrømmet, barnet er ikke særlig fotogen.

Mette, – der er du altså meget mere fotogen. Hvis dine børn er lige så fotogene, kan vi så eventuelt låne et af dem, til en billedserie, der skal hverve glade unge mennesker, til at blive kommende danske soldater. Det er måske noget, som vi lige skal tale lidt mere om.

Og, – kære Mette Frederiksen, her er et billede af en rigtig helt, som ligger helt stille, og er meget savnet af sin Mor og Far.

Og så kommer afslutningsbilledet, hvor jeg syntes du ser helt fantastisk ud …skarpt blik, realitetssans, massere af oplevelser fra krigen, overser ingen detaljer …BUM …bedre bliver det ikke!

… og så tænkte jeg, en afslutningstekst, som denne – “Få fred i verden, få fred for dine børn, send dem ind i min verden, og gør Danmarks forsvar – til dit forsvar”.

Mette Frederiksen, – du kan lige skrive til os, hvis der er noget, som vi har overset eller har underkommunikeret.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com

……….

NB1. Her et link til din facebook side, hvis du ikke kan finde linket mellem de vigtige dokumenter og hemmelige passwords – på din computer.

NB2. Vi har bevidst udeladt billeder af danske krigsveteraner, der mangler ben eller arme. Der er jo ingen grund til at male fanden på væggen, det har vi jo russerne til.