Articles

Eksperter i luft, forsøger at genopfinde og ligeledes udvikle nye måder, at producere elektricitet.

I den fransk videnskabsdokumentar fra 2018 – Masters of the Elements – ses gentænkning og nytænkning, af hvorledes luften kan blive en vej til udvinding af elektricitet, samt også hvorledes luften kan benyttes til alternative transportmåder, med mindre energiforbrug.

Presset på jordens ressourcer, opgøret med fossile brændsler og den globale opvarmning, betyder, at vi er nødt til at ændre adfærd.

I dokumentarfilmen, der kan ses på DR, møder vi eksperter i luft, som forsøger at udnytte hver en luftning på planeten for at genopfinde den måde vi rejser og producerer elektricitet og transportmidler.

  • Ved at taste på nedenstående billede, så kommer du til at se udsendelsen.

Med venlig hilsen

MVmdcc.com