Articles

Vi vil gerne understrege, at i Danmark, der benyttes ikke Fake News eller Fake Information!

Berlingske Tidende skriver i en glimrende artikel, den 21. januar 2021, – “SSI-direktør påstod, at britisk mutation smitter op til 74 procent mere end andre varianter. Nu kan hans egne eksperter ikke finde dokumentationen”.

Når Statens Serum Institut eksempelvis oplyser, at den nye britiske coronavirus-muterede-variant, er mellem 50% til 74% mere smitsom, end den coronavirus vi har i Danmark, – så er det selvfølgelig sandt.

At SSI så ikke kan dokumentere disse oplysninger, – det skyldes jo blot rod i stakkene af papirer.

Der er simpelthen for mange budskaber for tiden, og også påbud, – som samlet set gør SSI stressede i et sådant omfang, at de mister overblikket over egne oplysninger.

I sammenhæng hermed, der vil The People Press ydmygt tillade sig, at henvise til Vor Herre, Jesus, Moses og Biblen. I kristendommen, der er kun 10 bud. Havde der været 100 bud, så var kristendommen aldrig lykkedes med sin udbredelse.

Der er noget næsten magisk, ved kun at have 10 bud, som gør vi aldrig har bedt om dokumentation for Jesus gik på vandet, eller Moses jævnfør det gamle testamente, hentede 10 stentavler på Sinaibjerget, med hver et bud …og fik sig en sludder med Gud, før han gik ned fra bjerget, bærende på 10 stentavler.

Og, man skal lige være opmærksom på, Moses bar egenhændigt disse stentavler, længe før menneskeden begyndte at gå til Fitness og spise steroider.

De 10 bud, ikke 100 bud, men blot 10 bud, har gjort – at tæt på en milliard mennesker, aldrig har udfordret kristendommen som en trosretning, med rod i egne fakta.

Der kunne SSI, Magnus Heunicke, Søren Brostrøm og Mette Frederiksen sgu godt lære noget af!

Havde de startet med at fortælle, vi lukker Danmark ned i 10 uger. Og, det gør vi, fordi Mette har været oppe himmelbjerget, haft en snak med Vor Herre, og fik stukket 10 anbefalede restriktioner i hånden, endda skrevet på stentavler, – … så havde der været ro i Danmark og kø udenfor de ellers tomme kirker.

Men, det gjorde de ikke. Derimod modtog Mette en anbefaling, fra nogen hun ikke vil fortælle hvem er, før hun lukkede Danmark ned.

Mette F …sig det dog som det er … du hører stemmer, der giver dig budskaber.

Staten Serum Institut … de hører stemmer, der giver dem budskaber.

Magnus Heunicke, – … han hører også stemmer, men altså kun én, – nemlig Mette Frederiksen, der fortæller ham hvad han skal sige. Og, det er jo ok. Jesus hørte jo også stemmer. Altså Vor Herres.

Og Moses!

Da Moses som ung hyrde opdagede den brændende tornebusk i ørkenen og hørte en stemme, der sendte ham ud for at befri israelitterne, havde han temmelig mange indvendinger. Han regnede i øvrigt heller ikke med, at han kunne få folk med sig, bare fordi han kom og fortalte, at han havde hørt en røst fra en tornebusk. For sådan er det med os mennesker. Vi vil kende betingelserne, før vi slipper trygheden og sikkerheden. Hvem sender os? Hvor skal vi hen? Hvad skal det ende med? Moses fik derfor også et ord at gå med – eller var det nærmere beset et navn? Ordet Jahwe, der kommer af et hebraisk ord, som betyder at være og må formentlig betyde den, der er, eller den, der får det til at være.

For pokker, der er da mange tornebuske i Danmark. Og, så svært er det da ikke at få en enkelt til at brænde i bedste sendetid, mens Magnus Heunicke står ved siden af den, fortællende … jeg hører en stemme fortælle mig, at vi skal lukke Danmark ned i 10 uger, så vil vi alle overleve. En journalist, vil nok spørge, hvis stemme var det som du hørte, – og svaret er selvfølgelige – Vor Herres. Ingen behøver at få at vide, at det var Mette Frederiksens stemme, han hørte i telefonen, en time før interviewet.

Vi kan simpelthen ikke forstå, at vi skal bruge så meget tid på en coronavirus og afledte restriktioner, når det hele kunne være stoppet med en 10 ugers nedlukning af Danmark.

Altså …med mindre det også handler om, at Mette Frederiksen vil fremstå som en stor leder og moder for vort land.

Indrømmet, – moderlige formaninger har aldrig rigtig været noget for The People Press. Derimod værdsætter vi fakta og videnskab, særlig hvis de sammenkobles, før man træffer store beslutninger for et helt land.

Vælger man som Regering, at springe tilbage til tiden før oplysningstiden, hvor Kirken og dens præster, afgjorde hvad sandhed var og er for alle mennesker. Ja, – …

Når man som siddende Regering, vælger at erstatte fakta og videnskab, med egne overbevisninger, foranlediget af stemmer man hører, som grundlag for beslutninger man efterfølgende vælger at træffe …for pokker da, så gå da hele vejen. Find en tornebusk. Sæt lidt fut i den. Ring til DR. Fortæl Magnus Heunicke har modtaget et budskab, mens han stod ved en brændende tornebusk. Tornebusken brænder endnu, og måske vil Magnus modtage flere budskaber. Så kommer DR kørende med et kamerahold, der har en direkte linje til seerne i Danmark.

Og, det eneste Magnus behøver at sige i bedste sendetid ….Gud bevarer Danmark 😉

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com

NB. Artiklen fra Berlingske Tidende, kan ses via dette link:  Se artikel i Berlingske Tidende