Local Danish Updates

Camilla T. Lopez … et overset sangtalent, med sjæl og smerte i sin stemme

Nu har ThePeoplePress.com nogle gange besøgt Fristaden Christiania i København.

Og vi er blevet overrasket over, talenterne, denne bydel gemmer på – iblandt sine vante gæster og beboere.

Et af disse talenter, det er sangerinden Camilla T. Lopez, som da vi besøgte Christiania i forsommeren, så sad Camilla og sang sine egne komponerede sange. En optræden, der også viste Camilla er en dygtig guitarspiller.

Vi spurgt Camilla, – om vi måtte filme lidt af hendes optræden og modtog svaret – “ja” – så nu kan du se og høre hende spille i nedenstående video

Efter vi gennemså videoen, da vi kom hjem, så drøftede vi, – hvorfor pokker får hun ikke et gennembrud, for talentet mangler ikke.

En af mine gode kollegaer, han siger så, – “måske er forklaringen, at hun ikke holder samme høje professionelle standard hver eneste gang, hun optræder. Måske på grund af … du ved, kunstnere kan være meget følsomme”.

Tænk hvis min kollega, har fat i en næsten utålelig sandhed, at Camilla simpelthen er for følsom, til en brutal og til tider følelsesløs branche, hvor penge vejer tungere end musikernes velbefindende.

Nogle måneder senere, der er det så Christianias 50 års fødselsdag, og så møder ThePeoplePress.com igen Camilla T. Lopez.

Denne gang synger hun for børn og voksne i festområdet Everland, der i sammenhæng med Christianias 50 års fødselsdag, er indrettet til legested for børn, og hyggested for deres forældre.

Denne her gang spurgte vi også, om det var ok, hvis vi filmede lidt af hendes optræden. Også denne her gang, fik vi lov at filme lidt af hendes optræden.

Første gang, vi mødte Camilla T. Lopez, der havde min gode kollega, mulighed for at stille tvivl ved Camillas evne til at performe professionelt – i top – hver eneste gang hun optrådte, suppleret med overvejelserne om hendes eventuelle følsomhed, stod hende professionelt i vejen. De overvejelser, er nu væk hos min kollega og undertegnede, derimod er vi blevet enige om, Camilla T. Lopez, er et overset sangtalent i Danmark.

Ja, faktisk vil både min kollega og undertegnede, gå så langt, som at sige følgende … Camilla er meget vel også et overset sangtalent i international sammenhæng.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

Chefredaktør for ThePeoplePress.com

Categories: Local Danish Updates

Tagged as: