Local Danish Updates

…var Enhedslistens EU ordfører Søren Søndergaard, groft iscenesat, da Mette Frederiksen udbrød i et – WHAT – den 8. april 2022 i Folketingssalen!

Enhedslistens EU-ordfører, Søren Søndergaard, fik den 8. april 2022, Statsminister Mette Frederiksen til at udbryde i et højt – WHAT – da hun undrede sig højlydt over hans svar, på et spørgsmål fra SF’s Anna Valentina Bertelsen.

Men, afgav Søren Søndergaard sit svar, på baggrund af dokumenterbare, relevante og valide oplysninger. Det satte ThePeoplePress.com sig for at undersøge, for så er det måske også oplysninger, Statsminister Mette Frederiksen og Anna Valentina Bertelsen har haft adgang til. Og, hvorfor så denne besynderlige reaktion hos Statsminister Mette Frederiksen, som følge af SF’s Anna Valentina Bertelsen spørgsmål til Søren Søndergaard.

Hvis såvel Mette Frederiksen som Anna Valentina Bertelsen, kendte til svaret Enhedslisten Søren Søndergaard ville give, på netop det spørgsmål, som Anna Valentina Bertelsen ville stille i ham … så er han og Enhedslisten jo groft iscenesat, i ønsket om at flytte stemmer fra Enhedslisten til SF og Socialdemokratiet, måske netop fordi – Enhedslisten ikke garanterer, at de vil pege på Mette Frederiksen som Statsminister efter næste folketingsvalg.

… har Enhedslistens EU-ordfører, Søren Søndergaard, modtaget en ordentlig og anstændig behandling, set i forhold til hvilke oplysninger han videregav i Folketinget, samt at det var oplysninger, der var dokumenterbare, valide og relevante?

Som læser, der har du mulighed for at træffe din egen afgørelse.

__________

Med venlig hilsen

ThePeoplePress.com

– The Truth Matters To Us –

Categories: Local Danish Updates