Articles

SF har tidligere udtalt – at de støtter op omkring modstanden mod byggerierne på Amager Fælled, men alligevel har de stemt for byggerierne kunne gennemføres!

… er et demokratisk samfund, tilstrækkelig demokratisk, når blot vi som borgere – får mulighed for at gøre vores holdning gældende, med et kryds hver 4. år, for så i de næste 4 år, blot at passe vores arbejde?

I en undersøgelse, gennemført af Epinion i 2021, der ønsker 76% af Københavnerne, at byggerierne på Amager Fælled stoppes.

Amager Fælleds Venner og Københavnerne, de oplever sig ikke søgt – set, hørt og forstået på deres præmisser, nemlig at Amager Fælled og dens natur skal bevares.

SF har tidligere udtalt – at de støtter op omkring modstanden mod byggerierne på Amager Fælled, men alligevel har de stemt for byggerierne kunne gennemføres.

I august måned 2022, afholdt SF et stormøde i HKs bygning på Islands Brygge, hvor Amager Fælleds Venner, demonstrerede foran hovedindgangen.

ThePeoplePress.com var på vegne af de Københavnske Borgere og Amager Fælleds Venner, nysgerrige for at se hvorledes SF’s politikere reagerede på Amager Fælleds Venner – og deres ønske om dialog, når de passerede dem, for at komme ind til SF’s stormøde.

Hvis demokrati og et demokratisk samfund skal forstås ved, at borgerens holdninger har betydning for de repræsentative politikere, igennem hele valgperioden på 4 år, så har demokratiet i Danmark trange kår.

Villigheden fra SF’s politikere, til at lytte til Amager Fælleds Venner, var ikke overvældende tydelig. Dette selvom, Amager Fælleds Venner stod i silende regnvejr, hvor flere var helt gennemblødte, – … og alligevel valgte flere politikere at ignorere Amager Fælleds Venner eller udvise en særdeles arrogant optræden.

… ThePeoplePress.com fulgte udviklingen og konfronterede flere politikere med deres optræden, samt spurgte Amager Fælleds Venner, hvorfor de valgte at stå i silende regnvejr – for at komme i dialog med SF’s politikere.

Se mere herom i nedenstående reportage-video.

Kære SF og andre politiske partier i Danmark

– Borgerne vil lyttes til med respekt og oprigtig interesse –

af deres valgte politikere,

hele året og alle 4 år!

__________________________________

ThePeoplePress.com

– The Truth Matters To US –